Hellsgarem

Hadi hemen 19 Temmuz'da yapılacak olan yeni PvP sunucusu için kayıt olun.


Destansı Bir Savaş

Knight Online’nın bu özel PvP sunucusu Hellsgarem ile bütün sunuculardaki oyuncuların toplandığı eşsiz PvP deneyimi yaşayacakları bu devasa savaşa hoşgeldiniz!

Skill’leriniz artık daha önem taşıyor.


Hellsgarem
mükemmel bir oyun alanıdır! Her karakter ve klas aynı seviyede ve standart ekipmanlardan oluşmaktadır. Hellsgarem sunucusunda bütün oyuncularımızın eşit olmasını istediğimizden dolayı Power Up Store kapalı olacaktır.


Aylık Yarışmalar!


Ayrıca her ay en başarılı Knight Online Oyuncularını seçmek için beş yarışma sunmaktayız. Ödüller şöyle olacaktır : Kayıt için, oyun içi Power Up Store’u ziyaret edin ve Hellsgarem bölümünü seçin. Otomatik olarak kayıt olacaksınız.



Hellsgarem Sıkça Sorulan Sorular

1. PvP sunucusu nedir?
PvP sunucusu diğer bütün sunuculardaki oyuncuların her ay, ayda bir kere olmak üzere katılıp, birbirleriyle kıyasıya savaşabilecekleri bir sunucudur. Bu devasa PK festivalinde zırhınız veya seviyeniz önemsiz olup, tek önemli olan şey ustalığınız olacaktır.

2. Bu yeni sunucunun amacı nedir?
Bütün oyuncuları bir sunucuda buluşturmanın eğlenceli olacağını düsündük ve bu sayede bütün şovalyeler kimin en iyi olduğunu görme fırsatını yakalayacaklar. Her ayın istatistiklerine göre beş ayrı dalda ödüller verilecektir: En çok Ülke Puanı (NP) kazanan oyuncu, En çok Ülke Puanı (NP) kazanan klan, en iyi ekran görüntüsü, en iyi video ve en popüler video.

3. Yarışmak için exp kazanmalı ve ve yeni bir zırhmı satın almalıyım?
Hayır! Eşyalar, zırh ve seviye daha adil bir çekişme yaşanması için bütün oyuncular için standart olarak ayarlanacaktır.

4. Power Up Store’dan eşya satın alınabilinecekmi?
Bütün şovalyelerin eşit şekilde savaşması için Power Up Store Hellsgarem sunucusu için kapalıdır.

5. Kimler katılabilir?
Katılabilmek için bir kaç zorunluluk vardır. İlk olarak, kayıt olacak oyuncuların karakterleri en az 50 level olmalıdır. Hesabınız mutlaka Gamersfırst.com portal hesabına yönlendirilmiş veya GamersFirst.com hesabı olmalıdır. Son olarak, katılımın fazla olması nedeniyle, sadece premium üyeleri Hellsgarem sunucuna giriş yapabileceklerdir.

6. Nasıl katılabilirim?
Bulunduğunuz sunucunuzda oyun-içi Power Up Store’a giriş yapın ve etkinliğe katılım seçeneğinden kayıt olunuz. Eğer Knight Online hesabınızı, GamersFirst.com hesabına yönlendirmediyseniz, hemen burayı tıklayıp yönlendirebilirsiniz.

7. Sunucu ne zaman açılacak?
Sunucu her ayın üçüncü haftasonu Knight Online yerel saati ile saat 12 A.M’de başlayacak ve 24 saat boyunca açık kalacaktır.

8. Hile yapan birini yakalarsam, ne yapmalıyım?
Diğer sunucularda sikayet ettiğiniz gibi edebilirsiniz, fakat unutmayınızki kazananlar belirlenirken, oyuncunun sunucuda yapmış olduğu bütün geçmişi incelenecektir. Herhangi bir oyuncu hile yolu ile diğer oyunculara üstünlük sağlamaya çalışırsa, diskalifeiye edilip gerekli cezalar uygulanacaktır.

9. Birden fazla yarışma kazanabilirmiyim?
Tabiki. Eğer sunucudaki en çok Ülke Puanını kazanırsanız, en çok sizin klanınızda Ülke Puanı varsa, en mükemmel ekran görüntüsü sizdeyse ve en iyi ve populer videoları siz çektiyseniz, o zaman zaten yarışmadaki bütün ödülleri süpürmüşsünüz demektir.

10. Kazananlar ne zaman açıklanacak?
Her karşılaşma bitiminden iki hafta sonra kazananlar açıklanacaktır.

11. Gönderdiğim videoları ve resimleri nereden yayınlayabilirim?
Hellsgarem hakkındaki resmi yarışmalara forumlarımızdan katılabilir, buna ek olarak, Hellsgarem hakkındaki tartışmalara sunucu bölümünden fikirlerinizi bildirebilirsiniz.